четвъртък, 2 декември 2010 г.

Fabric 55 :: Shackleton

Warning: настоящата компилация няма да се хареса на всеки! Особено на тези, които в ранните си, впечатлителни години не са послушвали техно.
Да, новият Fabric е чиста проба първокласен трайбъл директно от Shackleton - потаен и труден за категоризиране продуцент, с който се сблъсках за пръв път в един от най-любимите ми миксирани дъбстеп албуми до този момент - брилянтния Uproot на Dj/rupture от 2008.
Shackleton има адски отличителен звук, който може да се опише в три измерения - хипнотични перкусии, екзотични мелодии и покъртителни бас-линии (за вокалите няма да казвам нищо).
Приносът му към култовата поредица със сигурност ще бъде едно от най-ярките издания за (почти) изминалата година. Fabric 55 е четвъртият микс (след 05, 36 и 45), съставен от изцяло авторски материал - акценти от минали издания на Shackleton + солидна доза неиздавани тракове. Голям принос към въздействието на компилацията има и отличното й миксиране - нещо към което съм особено пристрастна.


Fabric 55 излиза тази седмица. Междувременно все още можеш да се насладиш на първите 30 минути съвсем безплатно, благодарение на списание FACT.


Няма коментари:

Публикуване на коментар