сряда, 30 ноември 2011 г.

Free Download :: Vuurwerk :: Plus EP

Boiler Room напоследък се излагат с кофти стрийм, което може да бъде доста болезнено в комбинация с line-up като снощния, например....

Хубавото е, че, съзнателно или не, ни се предлага своеобразна компенсация - второто ЕP на мистериозния проект Vuurwerk (демек, "фойерверки"). Екслузивният безплатен даунлоуд сблъсква ушите ти с интересна сплав от експериментална електроника и 2-step (да, можеш да асоциираш с Burial, ама само мъничко), с която можеш да уплътниш времето си докато висиш в офиса и чакаш да ти преведат заплатата, или просто висиш.За справка, на сайта на Vuurwerk има още едно безплатно лакомство, в случай, че това ти се услади.

Enjoy J

http://www.runtellsecrecy.org/
http://boilerroom.tv

1 коментар:

  1. този тип го раздава доста благозвучно. един приятел ми подшушна за него преди време, надявайки се да бъде примамен от местните дъбтрегери (разбирай viral radio), ама а-хъ все още. мислех и аз да пусна мухата, но реших да изчакам поне едно живо изпълнение, че понякога ми се получават несъответствия м/у запис и лайф

    ето нещо, което ще ти се стори любопитно: http://hyphae.nl/ пичовете са в процес на организиране на трето онлайн събитие и според твитера май се опитват да присламчат subeena.

    (сори, че толко дълго, ама не знам къде другаде да те намеря, имайки предвид моята особена неактивност из социалните мрежи)

    ОтговорИзтриване