понеделник, 28 май 2012 г.

Vitto Valentinov x Parallel Concept :: Critical Mass

Казват, че краставите магарета се надушвали и през 9 баира. Тази приказка важи с пълна сила за двамата герои на днешния пост.

Още първия път, когато се сблъсках с комбинирания гений на тези чудаци, си знаех, че това е само началото на едно красиво и продуктивно приятелство. Кои са Вито и Любо можеш да си припомниш от прекрасното интервю, което направихме тогава.



Две години по-късно съвсем спокойно мога да ги определя като най-болната аудивизуална комбина на родната ни сцена, а поводът да ги спомена отново днес е впечатляващият проект Critical Mass, вдъхновен от предстоящия едноименен дългоочакван дебютен албум на Parallel Concept, който трябва да излезе съвсем скоро под шапката на сръбския лейбъл Svetlana Industries.



















А сега те оставям в ръцете на Вито, който разказва за концепцията и историята около създаването на проекта:



Видеото е дело на UNDER THE LINE - най-новата независима българска платформа за видео клипове и кратки филми. Get to know them.

Critical Mass ще бъде представен със самостоятелна изложба в рамките на тазгодишното издание на Sofia Design Week в магазин Шипка (ул. Проф. Асен Златаров 23). Откриването е на 30 май от 19 часа с музика на живо от Parallel Concept, разбира се.

BE THERE.

http://under-the-line.tv
http://www.svetlanaindustries.com
http://edno.bg/

Няма коментари:

Публикуване на коментар