понеделник, 8 февруари 2010 г.

Slugabed :: Ultra Heat Treated EP

Yes, yes, yes, първото издание на Slugabed за тази година най-сетне е факт! Ultra Heat Treated EP излезе преди броени часове и официално направи младежа от Брайтън част от семейството на Planet Mu.



Slugabed е флагман на надигащата се wonky-skwee-вълна, която едва ли ще залее родните клубове. През 2009 той доказа таланта си на ремиксатор с извращенията си над почтени изпълнители като Pharoahe Monch, La Roux и покойния Rick James. Настоящото Ultra Heat Treated EP не съдържа ремикси, а искрящ взрив от звуци, който със сигурност ще бъде едно от най-запомнящите се издания на 2010.



Смелостта, с която Slugabed напъва и разтяга границите на понятието "хип-хоп" ме кара да мисля, че той ще триумфира тази година така, както Hudson Mohawke - миналата, а Flying Lotus - по-миналата година. Музиката му е луд филм, в който Супер Марио, Йода, Брус Лий и всички терминатори водят епична битка извън законите на времето, пространството и гравитацията, а наличието на неприлично голямо количество ниски честоти я прави подчертано клубна. Enjoy!

1 коментар:

  1. здрасти,

    поздрави за блога и слекцията на музика.
    би ли ти било интересно да напишеш някой друг текст за списание едно?
    сори че тук питам, но не намерих твой контакт.
    ако искаш ми пиши на ivaylo@edno.bg.

    наздраве!

    ОтговорИзтриване