понеделник, 18 юли 2011 г.

Mellow Music Festival 2011 Showcase Podcast

Измина цяла седмица+ откакто София беше залята от пъстроцветната вълна звуци и емоции, наречена Mellow Music Festival 2011. Вярвам, че всеки, който е бил част поне за миг от това изключително интензивно събитие е бил заразен, поне за миг, от магическия вирус на музиката, който нас ни тресе безмилостно по рождение.

За тези от вас, които все още, бавно и с наслада храносмилат всички впечатления от въпросното (без)паметно денонощие, или пък за тези, които по една или друга причина са го пропуснали, но искат да усетят вкуса му, качвам настоящата музикална приказка.


Направих този подкаст с цел да те запозная с част от българските и чужди музикални иноватори, без които тазгодишното издание на фестивала нямаше да бъде това, което е. Направи услуга на любопитството си и се запознай с музиката им отвъд траковете, които ще чуеш тук, като разцъкаш линковете в края на поста.

Тук е момента да благодаря на Let Me Entertain You!, Basstards.org и в частност Mellow Sounds Live with It's Personal, както и на Fruit Sessions за това, че излъчиха подкаста по своите виртуални честоти. BIG UP!

Няма коментари:

Публикуване на коментар